<h2>Κερδίστε πλούσια δώρα...</h2><p>...μέσω του νέου προγράμματος επιβράβευσης</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tsaias.gr/el/Pratirio-Ygron-Kaysimon-Plyntirio-Lipantirio-Tsaias-Aristomenis-Oraiokastro-THess/niki-uprewards' >Περισσότερα...</a></div> <h2>up... και κέρδισες</h2><p>Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης από την ελίν!</p> <h2>Κερδίστε πλούσια δώρα...</h2><p>...μέσω του νέου προγράμματος επιβράβευσης</p> <h2>up... και κέρδισες</h2><p>Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης από την ελίν!</p> <h2>Κερδίστε πλούσια δώρα...</h2><p>...μέσω του νέου προγράμματος επιβράβευσης</p> <h2>Κερδίστε πλούσια δώρα...</h2><p>...μέσω του νέου προγράμματος επιβράβευσης</p>
Previous Next
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ {"hide":"true"}

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
Πετρέλαιο οικιακής χρήσης | Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη

 

Το πρατήριο μας, το οποίο εδρεύει στο 4ο.χλμ. Παλαιάς Συμμαχικής Οδού Ωραιόκαστρου Διαβατών, αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει με πετρέλαιο θέρμανσης και εξυπηρετεί όλη την Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές.
Για τις κρύες μέρες του χειμώνα το πρατήριο μας μπορεί να  αναλάβει να σας προμηθεύσει άμεσα με πετρέλαιο θέρμανσης στο σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο με την καλύτερη τιμή & ποιότητα καυσίμου.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!
Πρατήριο Υγρών Καυσίμων - ΤΣΑΪΑΣ

4ο.χλμ. Παλαιάς Συμμαχικής Οδού Ωραιόκαστρου Διαβατών, Ωραιόκαστρο / Θεσσαλονίκη
Τ: 2310780874  |  Κ: 6945253426, 
6945283762 (Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης & Κίνησης)