<h2>Κερδίστε πλούσια δώρα...</h2><p>...μέσω του νέου προγράμματος επιβράβευσης</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tsaias.gr/el/Pratirio-Ygron-Kaysimon-Plyntirio-Lipantirio-Tsaias-Aristomenis-Oraiokastro-THess/niki-uprewards' >Περισσότερα...</a></div> <h2>up... και κέρδισες</h2><p>Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης από την ελίν!</p> <h2>Κερδίστε πλούσια δώρα...</h2><p>...μέσω του νέου προγράμματος επιβράβευσης</p> <h2>up... και κέρδισες</h2><p>Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης από την ελίν!</p> <h2>Κερδίστε πλούσια δώρα...</h2><p>...μέσω του νέου προγράμματος επιβράβευσης</p> <h2>Κερδίστε πλούσια δώρα...</h2><p>...μέσω του νέου προγράμματος επιβράβευσης</p>
Previous Next
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ / ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΟ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ / ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΟ
Φορτηγά & Ι.Χ. | Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη


Το πλύσιμο του αμαξώματος καλό είναι να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όχι μόνο να δείχνει το αυτοκίνητο σαν καινούργιο αλλά και για να συντηρείται σωστά το χρώμα του και να μην χάνει την γυαλάδα το βερνίκι του.

Στο πρατήριό μας, που βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνουμε το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας αποκλειστικά στο χέρι, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Για να είναι πάντα το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση.

  • Εξωτερικό πλύσιμο
  • Εσωτερικό πλύσιμο
  • Γρασάρισμα
  • Ειδική ράμπα για φορτηγά

Είναι απλό, πρωτοποριακό, μοναδικό και ασφαλές
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ ή κατεβάστε τον κατάλογο εδώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!
Πρατήριο Υγρών Καυσίμων - ΤΣΑΪΑΣ

4ο.χλμ. Παλαιάς Συμμαχικής Οδού Ωραιόκαστρου Διαβατών, Ωραιόκαστρο / Θεσσαλονίκη
Τ: 2310780874  |  Κ: 6945253426, 
6945283762 (Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης & Κίνησης)